Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Friday, October 22, 2010

melaka if jerebu

sikit hari aritu, datang jerebu kat melaka betol² xselesa. since sabtu dah prasan view dari balcony umah dah xcantik macam biasa, acewah :D. bukak² online paper, check² kot ada berita pasal jerebu xde. ahad still sama, sampai la 2 hari lepas, ibu cakap, kuar tv, Muar jerebu, ipu 415, tahap bahaya 300, patot la jerebu singgah melaka.

sepanjang jerebu, kepala nak sakit, sakit sangat kot. mata mmg xboleh bukak, betapa sakitnya., nak mkn panadol pon mky xkasik, ape da, ni bkn saje², sakit btol la ! yelah, orang jerebu duk umah, ak berjalan, haha. teman si amien pg uat rebonding, balik², jemm ! :p


skrg dah okay xde jerebu. tp, macam mana lah baru boleh prasan pic ni, ingatkan ilang, check² alik, rupanya ad je, apa lagi, :D. bila jerebu, malam pny lampu pon dah xcantik, still nampak berdebu, haih`