Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Friday, October 8, 2010

mas'alah

apa masalah aku dah 2 minggu tak update belog ?

oh, BANYAK masalah !

for sure, hari-hari nak ada test, konon la. lepas tu, postponed n postponed. next week minggu last kelas, lepas tu, hip hip hooray kejap, then, hooray hotak hang sbb dah start final exam, HAHA !

banyak entry dok save xpublish.  sat ah, susun edit, then boleh kita buat auto publish untuk sebulan terus. :p

rindu entry gelabah ak cepat ! rindu la entry ngamuk ak, hihi. rindu la entry muka comel anak buah ak yg toing toing dua orang tuh. ala, teringat entry nak pakaikan kasut untuk damien, xberpublish lagi, aiono. weekend ni, confirm publish !

er, oke, bye :)

0 comments: