Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Wednesday, October 20, 2010

hari² terakhir kelas, v2

hah. sem ni, tetibe rajin kan nak mengabdikan kenangan dengan lecturer. betol lah, nak memorikan benda tu, bukan bodek ye, NO NO NO NO ! hehehe. start dari kelas bel, afta test. ha, betol lah, afta test. since, ak kan student paling rajin dalam kelas, mestilah paling last keluar dari kelas esp time test. :p. org duk busy tulis jawapan atas kertas, ak busy tekan-tekan apa yang patot, lalala` :p

pastu, sbb dah dengar kan awal2, lecturer ni tny soalan psl "attendance" [dia nak kau jwb sendiri pernah ponteng ke idak!], "question" [pernah xtny soalan dalam kelas dia!], ak alter2 la jawapan nak kasik kat dia, last², "sir, can i have my picture taken with you?" "yeah, sure".. *gelak dalam hati*

apsal tembun sangat kat sini nih ??

ye. ini lecturer bel saya. dia sudah menghalau saya keluar dari kelas sebanyak 2 kali. kali pertama, pada minggu kedua kelas kerana masuk kelas tanpa memberi surat tunjuk sebab kenapa tak datang kelas pada minggu pertama. oh, 3/4 kelas kot kena halau time tu, hehe. dah kena halau, terus xmasuk kelas balik sebab pergi makan soto dengan amien ! haha, kejam !

kali kedua dihalau, kerana AMIEN ! ye, amien lagi, amien suka tido dalam kelas woo ! aritu dia mamai, bila sir cakap, "all wrong" dengan nada tegas, amien pusing dengan kepala2 [actually dia mamai lah] sambil menyebut dengan nada gedik, "alllll wronggg". ak tahan gelak dengan tersenyum, 5 minit lepas tu, "u, both of you, get out from me class! out, out, go, go.. takasima kejap, tapi, xpelah, terus siapkan presentation economy nak present lepas tu, :). tu lah pengalaman ak ada.

nanti boleh gtau anak cucu, "mummy dulu, pernah kena halau kelas anak-anak oi ! macam2 pernah kena! dari sekolah rendah, naik menengah, dah diploma, sampai degree ni pon, mummy buat hal manjang !" HAHA ! tp alhamdulillah, rendah, menengah n diploma settle jugak, skrg, degree, insya Allah, 1st class, mcm T_T, sekali je dpt DL, 2nd class upper, insya Allah..


then ni lecturer mandarin. MISS hairin :). prestasi kelas mandarin ? emmm.. sekali je hantar workbook untuk disemak, hahaha. tetapi, sangat musykil, setakat ni, quiz bertulis and listening semua full mark, HAHAHA ! jawapannya kerana ?

kita kena ikhlas pergi kelas, kena berbuat baik pada lecturer, even xleh focus pon lam kelas, pandang je lecturer tu sambil pegang pensil, dia suruh buat kerja, tulis je ap patot then bila dia datang dekat, ambik buku member, salin cepat2, xpon, buat2 discuss sambil tunjuk2 kat buku member, HAHA ! chait ! padahal, jeng jeng jeng.. eh, bukan lah, alhamdulillah atas peluang yang ada :) peluang apa ? tettt.. :D

pic ngan lecturer laen, kat hp orang laen2.. ni je yang tersemat dalam hp ak nih.. lalala`