Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Monday, October 18, 2010

hari² terakhir kelas, v1

kelas telah berakhir dengan jayanya jumaat lepas dengan perasaan berbuku buku buku dan buku dalam hati hatta kepala otak serta pertanyaan yang bertubi-tubi bertanya pada diri sendiri "apa aku belajar sem ni eh?" sambil membawa ayam KFC 2 ketul free hasil ehsan hot ticket hotlink rm15, itupon lagi 4 ketul dibahagikan kepada kawan-kawan yang laen.

hari-hari terakhir sebagai student part 5 juga berakhir dengan gilang gemilang setelah research proposal selamat dihantar tanpa sebarang permintaan untuk membuat yang lain. sedang orang lain susah payah, hari last kelas tu lah supervisor suruh buat tajuk lagi [OMG!], ak n research partner; izza, dah gembira walaupun untuk sementara T_T.

tajuk research ? nih ha..

nak cepat punya pasal, cover page pon lupa nak buang header and footer, HAHA !

ape ? xnampak ? nihhhhh !


ya, betol.. oleh itu, kepada semua Mat Rempit di sekitar Sentul, tak tau lah bila masanya, seandainya ada 2 jelitawan dan mungkin bonzer² kami sekali datang memberi kertas berbentuk questionnaire, bagila kerjasama T_T.

pk balik, RAJIN KE MAT REMPIT NAK PEGANG PEN DAN KERTAS SAMBIL BULAT-BULATKAN PILIHAN JAWAPAN SERTA BAGI PENDAPAT ? *pengsan*

5 comments:

Jamiel said...

Jangan risau la..
Kat sentul tu ramai mat rempit yang educated..
Jgn awk jd minah rempit lak udah le..
hu3..

panggil aku shEh said...

hahhaha kelaka weh psl header xbuang tuh. ofkos mmg buat keje last menet mcm aku. haha

Anonymous said...

jamiel: siyes ? hehe.. educated mmg educated, takot dieorg malaih nak jawab je, hee

sheh: malu mak nok lupa buang header n footer, tapi, nk buek camno eh, time tu la nak edit, time tu la nk print, tu jugak nak antau, haa..

- fatin baharum -

ayie said...

hahaha..

jangan mat rempit tu bg soklan questionare lain plak..hehe

Anonymous said...

saya pn mat rempit dulu2 bley?