Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Friday, October 8, 2010

dinner dinner

nak update mana dulu ni, hahahaha.. tiba tiba macam orang gila gelak sorang2 sebab gelabah xde sebab, kejap tgk pic sana, kejap pic sini, tulis itu, enter enter, tulis laen, haha.. dah xtau nak letak yang ane.. berlambak sangat, bersusun dah simpan pic nak letak yang mana and mana.. alih2, oke la, update story ahad lepas since pic pon bersepah2 lagi kat desktop lappy ni.. hee`

ahad lepas, em.. dinner, tema roses.. sepatotnya boleh have fun, tapi mky buat hal, sakit hati jugak la, ANNOYING btol mky ni, KERAS KEPALA BATU punya orang, xkira lagi dengan DEGIL dia, so IRRITATING oke ! hehe.. lebiu lebiu lebiu, mmuah ! ♥

dinner, sehari sebelum baru gelabah carik dress. dress yang suppose beli online xde stock, carik la kat butik yang ada dalam jusco ni. dlm hati mmg nak dress style kaftan, jumpa la yang dh siap luar dalam, hitam yang penting, cantik, sekali 279. er, oke, pg kedai laen.

butik sebelah, ada lagi dress kaftan, tapi just luar, dalam kena sarung inner & kain dalam, leceh plak, harga oke dah, 169. usha  lagi butik laen.

plan asal, nak cari dress yang lengan panjang terus, rimas oke bershawl2 ni, tapi nk buek camno, susah nak jumpa dress camtu. finally, kat butik fyi ni, ad dress lengan pendek, simple ajo, arge tgh2 antara kaftan 1st and 2nd, tambah dgn bunga rose tu RM20, settle.

fitting time :) family cina kat situ tanya : "u mau kawen ka, cantik", dan di reply "hai meiyou jiehun le".. hehe.. ada ke orang buat dress kawen pakai dress cenggini ?
malam dinner :) - L to R : ieza, anne, paen, artis :P
alalala, coupley nih :) - hasfa & asmah didiey
i like her, jijah gedik sempoi gila. :)
partner partner in crime. HAHA ! L to R - si artis, ieza, amien, nana :)
lab & research partner - izza :)
classmate ooh la la :D
sekian.. penutup entry, :)

I ♥ YOU MKY ! :)

6 comments:

AyanaAsham said...

huhu, nampak pic sarah kat sn...comey tul die kan....geram!

dhiyawordsnotgood said...

akak, simple & gorgeous lah ^^

Anonymous said...

lebiu 2 :)

AZLIN said...

haha..aku nak tanya satu soalan jela kan..ko nanges bengkak mata tu b4 or after?

momma said...

nanges?? motif? nape ak xtau. isk.

Anonymous said...

yana : pg jumpe real, lagi la geram ! :)

dhiya: thank you :)

mky : love u too :)

lynn : mestilah afta ! nak boleh ke nanges, metila ketika sedang, hehe..

piey : kebetulan lynn online time tu laa :)

- bowla -