Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Wednesday, October 13, 2010

damien mengganas! yeah

sambungan entry lepas.. hehe`.. then decide nak pg m.mall.. mmg dh plan pon nak pg, tp, sampai2 umah sbnrnya, damien baru nak minum susu, ajin plak bahagia dgn hidup dia, macam tu la ajin, ooh la la betul.. lepas damien minum susu, baru la si along nak bersiap.. dh agak2 mama budak dua orang ni nak siap, nak la pakaikan si damien ni kasut.. ye, kasut ye semua..

if tengok balik pic, ingat balik, dahsyat si damien ni.. dah minum susu sebotol, dia nak makan2 kaki dia time sarung kasut tu.. ape ke menawan, terliur tengok kaler merah damien.. haa, tu petanda, darah melaka kat situ sket tuh, nanti besar2 join aunty makan sambal belacan ea damien ! aunty buat sedap, lazat ! hehe..

susunan pic ni memang.. aunty ske nok ! :) haih, sampai termimpi2 ha ajin call aunty, dengar suara damien, auw !

mula2 nak pakai kasut, tengok je kan apa aunty uat :)

cukup time nak pakai kasut lagi sebelah, hambik kau.. dia tarik2 kaki dia, nak makan ke damien ? hehe

tapi aunty berjaya menepis. see, see.. damien muka nak geram tak dapat kasut :)

sekali lagi, aunty sarungkan kasut. damien sedang mengumpul kekuatan ! yeah!

finally, mari kita lancarkan serangan ! see, muka damien, nakal gila ! :)

akhirnya, dapat juga memegang kaki saya, yeayyyyyy..

and saat si damien cuba makan kaki sendiri, aunty menghalang oyeah !

ni je cara ada nak halang damien, hehe :)

tapi last sekali, kau tau apa damien buat ? sampai2 je mesra mall, hah ! ambik..


TIDO. SEKIAN.