Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Thursday, October 28, 2010

buatmu sufy ismail

ampunkan aku supiah ! hahaha.. tak ku tau rupanya kau menunggu kasut rebenku, dengan bahagia aku tidur berbantalkan nota untuk exam yang bakal menjelang sabtu nanti, agagaga`.. ha, nah, nah.. dengan sepantas kilat ak transfer pic then upload pastuh buat entry ni, special untuk kau ONLY, haha !

ad less 10% piey, ajak daoh g kuantan gih. :)

kepada SUFY ISMAIL dan juga LYNN RAMLI, terimalah hakikat :

ak dah ada kasut comel-comel auw sekarang ni

&

kasut comel-comel auw ak ada tali ikat bentuk reben


dah. sabar. nanti ak pakai ak snap ak taruk sini tauuuuu ! :)

9 comments:

momma said...

agagaga. same cm kasut sarra la weh. hehehe so comel. t ko pkai,jgn lupe kai ribbon cm sarra kt kpale gk ek. ;p

Fatin Baharum said...

haha ! kau beli lah sama macam ak, ad less, xde mahal lah, nanti kita pakai sama2 ngan sarra, kasik lynn jeles, hahaha.. *tibe-tibe*.. mau lynn buat xheran, hehehe..

Cik Fia said...

comey

Anonymous said...

safiah: tq :)

- fatin baharum -

Anonymous said...

safiah: tq :)

- fatin baharum -

Jamiel said...

nampak cute..

Anonymous said...

jamiel: hee, kasut jalan first :)

- fatin baharum -

beautiful_rose said...

wahh..comelnya kasut.mana beli? =)

AZLIN said...

haha..aku tak heran lansung.. kasut neh sesuai gn sarra je. bukan untuk unty2 sarra. so, sila sedar wahai fatin nabila, kamu sudeh 22 years..tidak lagi 2 months