Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Saturday, October 23, 2010

BECAUSE I SAID NO !


since 3 hari lepas, semenjak ketua menteri melaka, ali rustam dah rasmi monorail melaka, ak check kat nuffnang, blogger punya stats and feedjit sekalipun, hari2 akan masuk orang xtau dari mana dengan keyword "monorail melaka" akan jump masuk belog ak ni. check punya check, sume dari google images, sekali ak try..


see, belog i kat page kanan sekali bawah.. xcaye ? gih google gih, gih ! itu pic yang ada dalam entry monorail melaka. pic yang display kat google images tu, xde dicopy maybe sbb yelah, dah conteng2, tp, yang satu lagi, dibuat harta sendiri oleh blogger laen..

PIC DAH REMOVE ATAS NASIHAT MKY :)

lagipon dia dah tukar pic hak milik ak kepada pic laen, tQ

best la blogger2 ni kan.. dah la amik pic orang.. terang tang tang nampak tingkap bilik aku ha.. pastu dia cut bawah sket, atas sket, then letak watermark sendiri.. huh ! bukan sorang, dua dan 3 orang nok.. sedih :(.. niat asal nak letak pic blog berkenaan yang ak dah copy paste, tp, mky kata, jgn cari gaduh, k fine. gpon azam ak cakap dah kan, no more emo emo entry kat sini, oke ! :)

xpelah, blogger berkenaan xde niat pon nak buat camtu kan, xpe xpe.. sorry jugak ye bg alert berkasar.. if nak guna my pic, it's okay, just buat la footer dari mana pic tu diambil, ok ? :).. meh meriahkan dunia blog lagi, yeah ! nway, ad 2 option untuk elakkan pic dari diambil tanpa pengetahuan, ni cara dia..

DISABLE RIGHT CLICK

DISABLE HIGHLIGHT TEXT

copy paste html code yang ada situ, letak dalam gadget yang add html.. xsemestinya orang yang ad pic benda2 macam ni je kena buat, sape letak pic sendiri pon, esp pompuan, lagi2 yang cantik cun tu, better buat macam ni la sebab kat facebook ad la orang kasi aware pasal website ni - click. even perempuan bertudung pon dia letak lam ni.. ishk, kesian..