Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Tuesday, October 12, 2010

azreen & damien

pic ni ad je kat desktop ha, xde aser ank move masuk folder pon.. bukak2 lappy, click kejap tengok pic budak dua orang ni, kelakar betol.. ambik mood katakan, hehe.. lagi2 if pic azreen sengih, olololo, mmg taboley lupa la.. lama dah xbli buku kaler2 kat azreen, nnt la, aunty belikan mahal pny, thomas punya ke kan, kan :)

pic ni time dah balik kerteh afta raya kat melaka.. bosan kan, before nak balik melaka sambung kelas, ad la satu hari tu, pg paka amik si along and budak berdua ni.. even damien ad flu, tapi, aunty datang, relax je dia sengih2 maen2, happy manjang ! lagi2 ad kakak ea damien, macam budak besar, tersengih ajo ! nama lagi budak kan, alahai, rindu budak berdua ni ha..


so shweet la ajin :).. sengih ajo.. agak2, ap ajin dah pandai cakap sekarang eh ? :)

damien, hero wannabe :).. manja !

agak2, apa mainan yang dia dua orang ni tengah maen ? hehe`

woah, rindu !