Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Tuesday, October 26, 2010

attn : mky

mencari ketenangan jap sebab nak study paper knowledge management.. kes media cilok gambar dah ak serahkan pada seorang hamba Allah yang pernah menjadi mangsa untuk membantu menyiasat hal ini. alhamdulillah, ak bertindak cepat untuk capture sisipan akhbar berkenaan manalah tau posting berkenaan akan diclearkan dari website untuk menutup kesalahan mereka.

oke, tutup cerita. nih, special pic untuk mky, auw ! :) ape ? special ? botakkan kepala mky ada lah, lalala`.. mana tau rezeki kerja offshore kan, alhamdulillah :).. lepas tu, licin la kapla ang mky akan ku gondolkan, yes, yes, yes ! :D

i xpotong rambut, relaxxxxx ~ haha


SAY YES TO GUCCI , NOW ! HAHA

exam dah xlama.. lagi 4 hari lagi.. alhamdulillah, sem ni ada 4 paper je bawak pg final, lagi 3 xde final.. mudah-mudahan, dengan masalah yang bertubi ditimpa ni, tuhan bagi kesenangan pada sudut yang lain. mintak2 dapat DL lagi, doakan ! :)

KNOWLEDGE MANAGEMENT
OCT 30

MALAYSIA ECONOMY
NOV 7

PROJECT MANAGEMENT
NOV 11

SOCIAL SECURITY
NOV 14

4 comments:

Cik Fia said...

gud luck

Fatin Baharum said...

cik fia: thanks :)

AZLIN said...

gud luck bowla cayam..

Anonymous said...

nnt 1 cargo sampai umh kat kerteh 2 :) mmuaaahhh Lebiu :p