Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Tuesday, September 7, 2010

terima kasih

until 10 am
until 10 pm
until 12 pm

terima kasih walaupun saya sedar, sebenarnya ucapan yang diterima di facebook itu adalah hasil dari setting facebook yang memberi notifications kepada pengguna tentang "hari ni birthday si anu tu", tapi xpelah, meriah sket dunia facebook :)

terima kasih untuk yang menghantar ucapan di handphone, dimana sms terawal diterima dari si angah, kedua JUSCO [ haha ! *gelak guling guling weyh !!* ], HOTLINK [ haha ! gelak lagi ! ], lynn, nana, along, aty and yang paling best sekaliiiiiii.... 

oloooo yvonne, lebiu lah ! kau selalu suh aku beli coffee kan, nih kira, nak pujuk rayu beli kopi ke ape nih ? HAHA
eh, ada satu lagi. ajin nyanyikan lagu happy birthday !! yeay, yeay ! xsangka.. even nyanyi lagu xabes, oke la,  asalkan rangkap 1st and 2nd, "eaanapy beday uu you", "eppy beday...... aunty buat ape?".. haha, xmenyempat, terus tanya ak tgh uat pe. bertuah kau azreen. haha. tenkiu ajin, mmuahhh !

wah, dah naik satu tahun, unbelievable. hehe. still young dari yang lain. i like ! :) hope tahun ni, happy plus plus plus lagi. terima kasih ibu ayah lahirkan aten 22 tahun yang lepas, jasa ibu ayah tak terbalas. alhamdulillah, hidup lagi sampai sekarang, alhamdulillah.

thank you mky, i love you ! seharian on phone dengan i, sampaikan dengkur ad 10 gaya bunyi pon i boleh dengar, dahsyat la mky ni, :)..

8 comments:

AZLIN said...

aku tak sempat tulis kat wall ko.. sempat msj je. kira ok tak??

angah yg gojes said...

achik .. angah ko xmo ckp tenkiu .. oh ! sere bak arr .. gini ar mu .. eleh , mu baru 22 .. angah ?? x kire ? baru 12 .

lynn : baju cantek ok . tq

soleil_m said...

alamak alamak. terlepas wish kt fb!

anyhow, happy 22nd birthday bowla! wah! muda belia lagi, masa depan masih panjang! (tiba2)

may u've a blessed year being 22! semoga dimurahkan rejeki, diberi kesihatan yg bagus & tecapai segala cita2, insyaAllah

gile skema wish aku :))

.fatin nabila. said...

lynn : oke je, oke oke, heh..

angah : ape masalah kakak ak rabun sangat nih.. nama 1st kasi letak si angah lagi, haihh.. tu ha, dah edit kasi bold bagi nampak.. 12 ? masalah.. adik bongsu ak jantan wei, haha...

sue : xpe, skema xskema, ucapan n doa dihargai semua :).. thank you, thank you !

♥♥♥ said...

argghhh~ menci. menci. ak je yg x text ko kt phone kn. hoho naseb bdn. ak plg sengkek skali. haha

.fatin nabila. said...

ala, tadehal la piey. kat facebook pon comment bukan satu, bersambung sambung kannnn.. hehehe`

angah yg gojes said...

oh ! rabun la . maklumla .. sy engineer, bnyk bende lagi nk view..

wo wo wo . x sabo mau balik ini mlm .

Anonymous said...

10 jenis bunyi ya hehe...love u mmuaahhh. :)