Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Thursday, September 9, 2010

sarra bolat bolat

seperti sedia maklum, bestfriend tersayang dah selamat nikah taon lepas lagi, ada tulis pasal tu kat sini.. then, sufiyyah si bestfriend selamat lahirkan anak sulung dia, juga ada aku tulis di sini.. dan kali ni, nak kasi tulis pasal sarra yang dah masuk 4 bulan ni ha.

time ni sarra baru umur 10 hari :)
mama sarra rajin mms pic sarra kat aunty bowl. kadang kadang jadi teruja tengok sarra. so so bulat la sarra. minum susu ibu je sarra ni, tapi sihat walafiat. ingat lagi, xsilap la, aritu tanya mama awak, time awak 3 bulan, mama awak cakap, berat awak almost 7 kg ! waaa, rindu !

pic latest sarra, 3 bulan lebih kan mama sarra ? mama sarra cakap ni first sweater sarra. mama kata sarra macam orang eskimo, haha :D


pic yang ni paling aku suka sekali ! pic ni dapat tengah bulan lepas, pukul 10:15 pagi.

caption pic ni : good morning aunty bowl :)

terus tersenyum senyum tengok pic sarra macam nih. comel lah sarra. aunty bowl xbalik lah before raya, granny sarra terus balik melaka. nanti afta raya, aunty bowl balik nak jumpa sarra ea. sarra ingat lagi x uncle kamal ? ha, uncle kamal ??! ape ? uncle kamal ?! haha.. tua dah ke ? omg ! haha.. ala sarra ni, boipren aunty bowl lah ! :))))))))

yeah ! :)
nanti dalam bulan 10 ke or 11, if xde pape, insya Allah, kami pergi jumpa sarra oke ?! mama sarra, tunggu tauuuu :)

2 comments:

Diya said...

ya allah, comel nyeeeeeeeee sarra!! comel sangat die senyum tu!!


p/s-selamat hari raya fatin ;)

AZLIN said...

aha..sarra tomei..