Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Sunday, September 5, 2010

risau

it's good to be back home :)

yeay, lega, family selamat sampai melaka petang semalam. kalut kalut pergi jusco nak cr tmpt bukak puasa, alih2 semua tempat full house. last last, alih kuar cari kedai makan je, senang. oke jugak, mana mana kedai pon akan full time nak dekat berbuka, sampai ada share meja. ak makan charkueyteow suda, simpan space untuk raya :)

dah balik rumah, mestilah makan ikot time. if duduk rumah sewa, bukak pose pon cincai, sahur kirim salah je lah. dah kat umah, sahur pagi tadi pon dahsyat.. i makan sambal daging u, auw ! dah lama gila xmakan daging, bukan maen takot lagi nak jamah daging, pagi tadi tak tahannn.. lepas cedok, cedok, then nasik plak, cedok daging, haha. xdelah, cedok pon untuk sekali suap padan lah.



semalam settle la sikit barang adik. kesian si adik ha, handphone dah berapa kali rosak. alah, cari pasal, kalau tak bawak hp time pg downhill semua, xde la screen penyek, xde la terhentak. sambil dok usha hp adik, ak balik jatuh chenta dgn hp sony ni balik. since dulu kot nak hp ni, dah lama nak hp ni. xde la mahal, 400++, tp still xmampu meyh ! T_T
oke. dah. duk umah, nak bagi otak clear, rehat, dari gangguan orang orang gila di sana.. tenang je rasa. haih, if x, tengok perempuan tua gila tu, ishk, euwww, jijik. jahatnya, mentang mentang xpose, haha.