Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Saturday, September 4, 2010

la la la la la

hari terakhir before semua nak balik kampung untuk raya, kelas pon dah macam bukan kelas.. lecturer pon, senang cite, ce la cakap kelas arini cancel, xyh susah susah ak masuk kelas dok maen game ranch rush dengan bersungguh sungguh. beriya nih, tanaman mati lagi, nak kutip honey lagi, lembu & biri biri & ostrich xabes2 lapa, hadoi..



pendrive lak xde, kalau ad, lama dah save dalam pendrive game tu boleh maen kat bilik ni ha.. orang laen raya confirm balik hari ni, semalam pon ad kan, esok pagi .. aku ? alamat eh, tunggu puan zahara ngan encik baharum gerak balik melaka la jawabnya. ohoho. ibu ayah saya orang melaka ya, kerja sahaja di terengganu, tapi kalau orang bandar plus kaya nak cakap saya orang trg, silakan. kesiannn... mak awak ke apak awk dah yg asal pantai timur tu sbnrnya kan ? HAHA. 


ak ni xkesah ane eh kau nak label orang terengganu, mmg ak membesar sana. orang terengganu cerdik cerdik pe dok makang kepok leko manjang, kepok ooh ad ikang, otok pandai, bulih mikir, dok supe mu, bandor la sangat, umo lajok doh, tp pale otok senget. org terengganu makang budu dengang ikang, mu ? budu ngang meggi, dengang bubur.. mende ? org kapung mu makang gitu ? doh padang ah, babung lake sume. dok cerok ane ngak, bukang trg, bajet tau blake psl ganung. mu ngr pahang doh wei ! haha, siang molek ke mu.

oke, balik cite asal. al kesah si adik ad tution plak. teruk tol cikgu. ni confirm balik beraya kampung dua kangkang je jarak tuh. xbaek woo. kementerian dah kasi cuti kat student, cikgu pandai2 buat kelas, xbaek wooo skali lagi. xpe cikgu xpe.. nanti someday, anak2 cikgu dah besar, nak dekat raya baru dieorg balik umah cikgu, sbb cucu cikgu dok ad kelas sampai nak raya. paham ?

nasib baek ak jenis baek hati, auww ! tunggu je kat umah ni, esk lusa or tulat, boleh la balik rumah sendiri di batu berendam, yeay ! lawak lawak.. masuk jamban pon boleh ak gelak sorang2 ngilai, seb baek xde orang.. nnt balik, boleh la beli bekalan barang balik macam biasa.. toiletries pon, cepat habis, xtau la nape, nape ek.. :)

ak pnh kenal dgn sorang manusia nih, toiletries sampai setahun xabes. bukan, satu sem xabes.. dahsyat.. busuknya dia.. mmg pon, sendiri ngaku,  mandi pon malas, haha ! nasib lah wei oi boipren dia.. tp xtau la kan, dia pon pelakon jgk, nak jaga nama depan mata, confirm lah behave elok elok.. chitttpooodah ! 

ah, layan gambar artis terkenal tanah air lagi heaven kan, kan... :p

si orang johor. balik pon lambat. alah, bulan puasa ni, balik manjang, cuti manjang. tp xpe, ad alasan kukuh ! ahaa`

selayang ( L ) & sarawak ( R ) ...

pipi sorang sorang mmg ummppph oo la laa :)



mky, miss u :)