Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Friday, September 3, 2010

kesiannya dia :p

kesian.. ni nape ramai sangat manusia yang begitu kesian ni ? bukan, jangan baca ! ni untuk orang kesian tu je.. sebab dia sorang je baca.. yang laen jangan baca, jangannn ! HAHA !

------------------------------------

ciri ciri manusia kesian ...

♥ -  orang yang syok sendiri. syok segala jenis benda lah.

selalu dok syok ada orang berkenan kat dia, syok ramai orang tengok dia sedangkan "wei, tempat public, normal lah kalau orang pusing kepala mata singgah or pe, itu pon nak kasi story ke ?", dok perasan org nak pakai rete dia, kesian.. meh nak kasi tau sama kau, selama ni kau dok pakai rete ak ke ak pakai rete kau ? xpelah, ak kasi halal lah kan.. kot pasnih ak nak balik bercuti lama-lama ke, xkesah nak tinggalkan ayam 1 paket xbukak lagi, 1 bekas besar buah plum, kiwi or apa-apa lain, xdehal, HAHAHA ! barang barang akak ak beli sebelum ni pon, beras ke ap ke, tadehal, tadehal.. dah masuk perut pon kan, dah jadi shit pon kan, so, tadehal lah, tadehal.. setakat benda yang 1 net xsampai 5 hengget tuh, xde orang sentuh pon, tapi buat orang jadi tergelak besar ada lah, lawak woi ! abes orang dok gelak aku story, conclusion ? KESIANNN... hahaha

♥ - orang yang reti tiru idea orang laen.

nih dah jadi balik da.. dulu tiru tulisan orang.. elok2 kat belog dia tulis I dengan i, time ak dok pakai I sebagai ai, tang tu jugak la dia follow kan.. so, malas la bertekak kan, sound2 dekat belog pon xsedar lagi.. hey, dengan orang macam ni, confirm dia akan cakap "ala, ak guna mcm tu lama dah" xpon, "ak ad belog lagi dulu dari dia, lama dah".. HAHA ! kesiannn.. xmengaku, xnk malu lah tuh, lalala`.. sekarang ? entry ak letak gambar sekian sekian, sekali, ad orang kasi tau "wei, try kau bukak belog tuttt, macam entry kau lah", terus aku bantai gelak, sakit perut oke gelak ! HAHAHAHA ! sumpah, lawak nak mampos.. kata dah lama gelumang dengan blogspot ni, dah lama buat belog, dey kici, hidup 3 4 taon awal dari aku, so ? xde idea kaa ..? why nk tiru ? why ? guna language sendiri la. plus pon nak jugakkk ! semak lah kau, kesian betul !

♥ - orang menagih simpati boipren, ishk ishk ishk..

lepas tu boipren pon ikot sama view belog ak, ishk ishk ishk.. terima kasih boipren orang gila, korang sama-sama tua, pg jauh-jauh, shuhh shuhh.. kesian lah.. jangan buat macam tu lagi ea, malu lah.. boipren plak bajet hebat, pigidah.. girlpren ang yang suruh orang check psl kau suatu ketika dulu, then, nak ngate orang lak, hello, sendiri xtau cerita, so, kasi tutup mulut la.. nak kurus, pg kurus sorang2 lah, xpayah ngate orang.. kate hebat kan, on diet sume, blah lah, pg jauh jauh, xperlukan jejak dari anda pon, lalalala`.. kesiannnn....

♥ - orang yang berlagak kaya tetapi sebenarnya susah..

tapi still xnk kalah, nak jugak berbangga diri, supaya semua tau, dia lah kaya, dia lah hebat, dia punya akal fikiran, dia punya pengetahuan luas. chitttpoooodah sekali lagi. hey, kalau setakat buat trial, xpayah lah nak gebah gebah cakap konon tau itu ini kan. alasan ? alah, xpayah pergi pon boleh kurus kalau buat itu ini.. eleh, kalau kau banyak sangat duit, kau pergi lah, xpayah nk cakap macam macam kan. ayat macam kau pernah pergi, setakat pergi trial ap barang babe ! bila orang cakap itu ini, yelah, kau pon sahut itu ini, padahal ? TRIAL ONLY ! HAHAHAHA ! kesiannnn..

♥ -  orang yang bajet up to date.

bajet orang bandar lepas tu kerja dia ngate orang laen sedangkan ? hello, kau pon pernah makan budu kan, lagi lagi budu kosong je xde taruk pape. euwwwwwww ! kurang kurang, aku yang kau kata orang kampung, orang terengganu nih pon xde makan budu dengan maggi, budu makan dengan bubur, euwww lagi sekali.. budu ak pon atleast letak cili padi, kasi perah limau lagi.. kau yang kampung, budu + maggi, budu + bubur nasi, wekk ! lepas tu, ckp ak org trg lah, org kg lah, hello, ad ak kesah ? apsal ? datok nenek moyang kau celik mata je dah ada lrt depan mata ke ? keturunan kau atas tu semua, lahir2 je terus makan kenny rogers, duduk dalam aircond ? pigi dahh.. kesian betul lah !

♥ - orang yang cuba buat pakatan kenakan orang tapi pakatan berpaling tadah.

dah xde sumber nak kenakan orang, buat pakatan, konon, manusia manusia innocent yang tidak berdosa, budak budak tak bersalah tu memihak. ishk ishk ishk, kesiannnn.. sorry la awek, budak2 semua dah besar, boleh pk dengan logik, xde nya dengar kutukan kau semata-mata.. alih2, budak2 tu boleh plak borak ngan ak ckp itu ini kan.. eh, xtau ke ? yelah, ak xperlu lah jadi macam kau kan, kena gelak2 bersepah nk bg ak dengar, xperlu xperlu.. kesiankan kau je, nak ngate orang, last2 orang balik ngate kau.. adu domba orang, last2 orang tu inform ak, ishk.. kesiannn...

♥ - orang yang niat di hati nak berlakon tetapi tak menjadi, haha !

dah berzaman x tego aku, tiba tiba, nampak ak bersama seseorang, terus tego "tin, makan".. pigidahh.. apehal tetibe nak tego bila nampak ad orang dekat sblh ak ? konon nak tunjuk baek.. sorry la der, orang sblh xdgr la teguran kau, so, lakonan xmenjadi.. igt yg dekat kau tu nak kata dalam hati "ceh, sombongnya pompuan ni (aku) ?".. igt dieorg ckp gitu ke ? dieorg pon tau la wei kau berlakon semata-mata.. dieorg tu suci, baek, sudah lah gunakan orang.. huduh bebenor eh.. dah lah tua, pastu perangai huduh.. xboleh jadi contoh langsung, huduh ! kesiannn...

♥ - orang yang terlebih teruja

teruja dok ingat aku dok tulis belog pasal dia. haih, ni memang aku tak boleh tolong pape lah ni, satu je, KESIANNNN... haih, dahsyat...




SO, MACAM MANA NAK DEAL DENGAN ORANG MACAM NI ? HARUSKAH AKU .. HAHAHA !