Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Saturday, September 4, 2010

imy ajin :)

alahai ajin, rindu la kat ajin. ajin = azreen..  sampai hati ajin, xcam aunty dah ke. how dare u ajin, nanya kau panggil aunty. tu nanya la bukan aunty. tapi nk gelak pon, ad, ajin ni, dah pandai cakap ke skrg.. haha.. lama dah xjumpa ajin ni, last jumpa, eh, baru bulan lepas kot, hehe.. tp dalam masa sebulan tu, macammacam boleh jadi kan ? :)


see see. ajin lupa aunty yang selalu membekalkan buku keler keler kat ajin. pantang masuk kedai buku, aunty ingat ajin, capai  barang ajin dulu tau, if ad yg latest ke, toy story ke, ap ke, aunty sanggup la beli mahal sket pon, asalkan untuk ajin. ni balasan ajin kat aunty. muahahaha ! aritu jumpa buku thomas & friend, er, yang ni, mmg kopak lah, mahal sangat, haha !


yang ni lagi taboley bla ! :).. ajin oh ajin, dah pandai cakap betul dah ni.. nak lawan debat pidato la if jumpa raya ni, hehehe.. rindu ajin ooo ! rindu adik ajin jugak, rindu circle, rindu cupcake kesayangan, rindu la si kebabom nih :) pic latest ajin n circle yang ni je ada.. tu pon, mama ajin mms kat nanya, aunty pon forward kat no aunty, xclear, tapi.. aaa, rindu !


* hug & kisses *

0 comments: