Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Thursday, September 2, 2010

hey hey, back off !

agaklah nak terasa hati baca belog aku kan. hebatnya diri mu itu untuk mengandaikan aku menulis sepatah dua kata kat belog nih ? pg mammmp la.. ni betol2 manusia kesian nih.. mulut nak hebat, apsal ? kau hebat ? sudah lah.. bawak-bawak la balik pada alam nyata.. ingat balik, dulu ke, bila-bila ke ad pernah layan orang baik-baik, panggil guna bahasa elok ? pernah ?

berpijak kat bumi yang nyata lah.. jangan buat orang sekeliling rasa annoying sangat dengan behavior tu.. sikit - sikit nak compare diri tu dengan orang laen, please lah .. orang laen xheran pon, lagi - lagi orang macam ak, xde kecoh pon benda - benda yang ak aser patot duduk sorang - sorang, diam - diam dalam bilik then telek, dari gebah - gebah bercakap sana sini.

satu lagi, nama aku fatin nabila. ada masalah ?

dah lah. kot ye pon tak pergi terawih, harap puasa je, tapi mulut pot pet pot pet, behave la elok sket.. ak konon lah nak diam menulis bulan puasa nih, *konon ? haha*, tp tulis jugak. duh, serabut lah.. shuhhh lah ` bosan !


yeeeeehaaa !