Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Friday, September 24, 2010

hai lwm :D

pemergian untuk kali ke 6 selepas hampir 3 minggu mendodoikan perut dengan makanan enak di rumah sepanjang bulan puasa, dan juga ketika hari raya saat perut ligat berdondang sayang bersama daging dan ayam tercinta :)

let the pictures do the talking la eh. caption sikit2 boleh la. semalam tetibe macam suka2 maen snap gambar dalam ni, almaklumlah, last day untuk si amien plus pergi awal, xde customer sangat time nih. bajet otai, semua buat sendiri, xpyh tunggu consultant, haha !

lupa nk snap pic amien n consultant, tp, xpelah, nxt time, nk suh amien teman, boleh bergamba ria bersama yvonne ! yeah.

otai. yeah. timbangan awal memuaskan baginya, maybe.

dup dap dup dap si atea menimbang berat badan afta raya.
tengok muka sorang sorang pon dah tau, ape perasaan dieorg tengok nombor kat mesin penimbang tu, :))

yang si atea, memang dia terkejut pon ! nak gelak ada, dengan muka tak percaya sambil berkata "oi ! oi ! jadi berat asal weyh!".. haha.. bak kata housemate atea, pg sini fat burn, balik umah makan 5 kilo, ayoyo !

treatment untuk aku hari tu. saje nak abeskan wrapping dulu, then last buat machine. sayang nak guna machine, machine punya result superb oo ! nak amik 10x machine, hari hari makan bubur cair la jawab eh ! 5 5 oke la. yang ak pny lotion warna hijau gelap utk remove toxin, si amien punya warna putih untuk cellulite. dia wrap macam orang seal kotak nak antar pos laju tapi takot bungkusan terbukak.

masa untuk menyalin pakaian dengan shower cap, dan .... :)))))))

finally, yeah ! saat dan ketika menunggu si atea abes treatment, bermalas malasan di kerusi sambil menyandarkan kepala ke cermin sehingga kusyen ni bergerak ke depan. omg, buruk weyh rupa time tu, ad snap, xsanggup ah nk upload ! hahaha.

conclusion ? kita pergi untuk kesihatan, bukan untuk bermegah megahan. lagipun, ini 1st time menulis tentang hal ini di belog walaupun sudah treatment ke 6 saya lakukan. macam ni lah, kepada di luar sana, if rasa memerlukan bantuan untuk mengurangkan berat badan, maybe ini salah satu caranya. sebab, dari rasa beban dengan diri sendiri, badan sentiasa sakit, nak jalan susah, masalah nak study, ini yang terbaik.

if xnak pergi, stop lah jaja cerita konon xpayah pergi treatment pon boleh kurus lah, bercerita corak kerja orang slimming center ni lah, itu lah, ini lah. sebab, 1 je sebenarnya, ada duit pergi, xde duit, diam lah. bukan kata saya kaya, saya pon menabung nak pergi. kalau orang lain sibuk berjoli sakan bila dapat ptptn, saya, since diploma, dapat ptptn, confirm ayah suruh simpan lebih kurang 70% dalam asb. ni dividen saya dapat afta 4 years, berbaloi lah untuk di guna kan ? :)

if nak bercerita banyak sangat, try lah kuruskan badan, dapat jadi tak sekerempeng, or turun 2 size jeans, atleast 7kg within a month, kau boleh? biasa yang bercakap ni, gaya nak kaya dah, tapi xfaham lah, apsal mulut tu busuk sangat. pergi gosok gigi dengan darlie tu banyak banyak gih, jangan kasi orang tau mulut tu berbau, malu lah ! ni tak, bercakap macam pernah ada experience buat treatment, amik package semua, padahal, pergi trial je pon. chait !

eh, hello, i know lah. boleh check ! HAHAHA ! shame on youuuu :D