Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Wednesday, September 8, 2010

ayam oh ayam

semalam, eh bukan, dua hari lepas punya story baru nak publish, muahaha ! dah 1st day sampai melaka xdapat berbuka puasa kat chicken rice shop sbb time tu full house, then 3rd day kat melaka, sampai la hajat, tu pon booking awal awal. semata nak try set syawal dia yang ayam masak merah tu. 

ayam, please lah rotate. puas rotate, camni jugak rupanya, haih ! degil !


kesimpulan, kira, em, oke la.. boleh la.. xtau la kot sebab mmg lapar ke hape, layan je makan, hihi.. ak xpose pon macam orang pose okeh, xde senang lenang boleh makan. lain lah kalau duduk umah sewa, senang kot nak buat delivery mcD, muahaha !

poyo gila muka nak perhati orang lain dah makan belum. orang pose rilek je, ak lebih lebih, haha !

hari ni menu bukak puasa, rendang daging hitam, sayur taugeh masak dengan daun bawang + fish ball, dan makan lepas balik terawih cucur udang. bau sos cucur udang ni pon dah meleleh ! :D