Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Wednesday, August 11, 2010

thank you housemate

hari sebelum-sebelum ni, selalu hujan pagi hari, xkira jugak, petang pon kadang-kadang dia mari. selalu, pagi start pukul 2 3 pagi dah bunyi kilat dentum sana sini, eh, bukan, petir, guruh. hehe. arini pulak, 1st ramadhan, elok je, panas dari siang tadi. adoi. dugaan betul la macam ni. nasib baik cuti, duduk rumah goyang kaki. esok dah start kelas nanti, camne la nanti nak jalan kaki..

cerita pasal hujan. teringat semalam. pagi lagi bukak tingkap hujan tengok hujan tak berhenti. pg iron baju, mandi, ingatkan kejap-kejap lagi hujan dah xde lagi. alih2, sampai pkol 730, still hujan. dah risau, payung besar xde si kakak dah amik, payung boipreng kasik sesuai pakai untuk lindung dari terik panas matahari semata. if hujan camni, mmg xdapek nk nolong la. pk-pk lagi, txt si housemate kot ye ke dia xde kelas pagi ni.

then, housemate reply [padahal bilik sebelah je, haha] kata kelas tengah hari. terus siap cepat seboleh mungkin takot ujan tambah lagi lebat. tetibe, si housemate ketuk tanya ada kelas ke tidak, then nak tolong hantar. auw, bersalah pon ada, msg ak tadi buat dia terbangun ke. then, nk tolak, pk gak, ujan lebat, nk ikot segan lak. aritu dah try pakai payung boipreng kasik time ujan, mmg xley nk uat pe la, sama macam xpakai payung, pastu sesak nafas sampai kelas, sejuk sangat plus baju basah.

hujan xde lebat sangat sangat sebenarnya, pic ni over pon ad :)

thank you housemate, cik adza !