Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Friday, August 13, 2010

saya buat pjj

kalau dah pjj, ni lah gaya dia. nak buat macam mana. haih. nk gelak pon ada. :)

hehe. skrg mky dah beli webcam. bukan, since 2 3 hari lepas lagi. so, dah jadi rutin harian sekarang, tido bukak lampu, sebab ? sebab nk webcam lah sampai tertido. plus if dah ngantok, memang la malas nak bangun pg tutup lampu. kesimpulan, tido dgn mata ter bu ? kakkk.. :)

ad baek, ad buruk jgk pakai webcam ni, haha. sebab, mky mmg mata hantu btol, penat keje smpai 12 tgh malam pon boleh dia berjaga nak maen game semata-mata. dah dia maen game, xkan ak nk join da club kan, confirm la tido. tido mestila dia nampak muka kan. so, buruk dia, confirm mky pernah nampak ak tido mulut ternganga ke, mata terbukak sebelah ke, ahhh, nasib baik xpengsan kan ? hah hah hah ! :D

1st day

bercinta sangat dengan DOTA ! huh

2nd day

HAHA. dalam rumah pon pakai spec ea ? kesiann, silau yeeee !

semalam. bukan, pagi buta tadi..

sedih mky ? :)

pagi tadi, dia nampak ke idak ntah muka ak merenyuk mengamuk orang kejut sahur kan. tekpong, sahur doh kang pkol 12, minum soya sekotak. oke dah tu. muka confirm uduh gila menyeringai amik air sebotol minum, tarik bantal, tido balik, HAHA. sorry :))))))

4 comments:

damme damiah said...

gila ah penangan orang berchenta neh :D

Anonymous said...

hehehe mcm muka org kna angau pn ada kan...hmm penangan fatin nabila...i love u sayangku :)

Anonymous said...

hehehe mcm muka org kna angau pn ada kan...hmm penangan fatin nabila...i love u sayangku :)

Uncle Limau said...

perghh..ada diary ka?

mky buat diary ka?
sungguh ku xpercayalah..
haha

gambateh for both of u..
^.^