Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Sunday, August 1, 2010

:( + :| + :O + :/ + :\ + :[ + :) + :* = BOSAN GILA

tadi tgh hari ibu call, ibu n yang laen beronggeng-ronggeng cari baju raya untuk ayah n alif, yang dah siap punya la. yela, puasa dah dekat, time puasa, xde makna eh nak berjalan, confirm, malas ! hehe.. 

ni, tetibe plak teringat.. flashback balik zaman kecik2..  kat mana ibu selalu carikkan kain baju kurung buat raya.. dulu xla senang macam sekarang.. ala, normal la, semua zaman dolu2 mesti la ad susah if nak compare ngan sekarang kan.. tp, teringat la..

bila teringat, buat lagi pk.. even semua dah senang sikit skrg, teringin la nak kerja.. someday nak carik plak baju raya untuk ibu ayah.. sigh.. skrg pakai byk btol duit.. adoi.. cepatla abes belajar.. sedihnya, nak nanges if ingat apa ibu ayah dah buat untuk kita.. ;(

ni la masalah if bosan sangat xtau nak uat pe.. pk banyak benda.. bf pon busy manjang, ak pon xpaham kenapa.. ak pon if time bz, ad gak sikit masa tu.. kalah YB btol la.. haihhhhh !!!!!!!!!!!!!!!