Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Sunday, August 1, 2010

keberatan

smlm, pg la consult macam biasa dkt tutt tutt. check2 berat, aritu dah turun almost 3kg, smlm naek balik 900gram, ala senang cite, naek sekilo la. then, assistant tu tny la either nk period ke or camne, sbb if period mmg berat naek sket, kandungan air dlm badan naek, so, lega la sket..

then, afta abes treatment, berat turun balik 2kg @ sekilo je la if tolak balik dgn berat naek tu. consultant tu pon cakap "u kena beli product ini ini ini, ini untuk support u pny internal, metabolism u rendah, dat's y fat burn you slow, bla bla bla". ak tny la, if beli brape "seribu lebih la, tp bukan 1 kotak, ad byk kotak". terus ak ckp "ha, xdapat la tu, xpela, nnt hari2 i datang ek" :))

pandai la kau. ak dh byr banyak da utk 10x, ni br 2x, if brat naek blk, nk buat camne, bkn ak nk. bkn ak kedarah steak ke, burger ke, sehari sekali je makan, tu pon soto ayam pagi hari. lpas tu x dah. sorang ckp sbb nk period, sorang jual barang. ak lepuk gak amoi2 ni kang.

balik je treatment, kepala pening, pk cmne nk drive alik. kaki plak sengal sbb sawan lama sangat machine tu buat, 40min kot kaki tegang terangkat, dahla sengal belah kanan je sbb kanan pny lebih2, haih, mmg sawan la. hehe. balik, minum air sebotol, basuh baju, uat pe patot malam tido.

bangun pagi ni, hahaha. ambik kau, lapa gil. tetibe rajin buat air utk detox tuh, lemon xde ku ganti dgn limau, tgh hari biskut kosong seploh keping, dah agak2 macam kebulur, ak masak jugak bubur, cukup2 1 plate je makan ! haha.


nk uat bubur kosong bosan kan. then google resepi bubur, ad la sorg ni uat dia ltk ayam spicy ayamas tu. kbtln stok ayam mexican bbq yg 5star pny ad, masuk kan la sket ayam tu, macam bese taruk garam, then letak serbuk blackpaper, sos nando's yg peri essence tu, then.. siap ! then, tetibe aser macam sedap, xtipuuu , :p