Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Wednesday, August 4, 2010

justice for baharum's

hai awak dari wordpres / jb / hulu langat / sde / sony / nokia / anon

sudah-sudahlah stalk page anak encik baharum.
sudah-sudahlah cari pasal dengan kami anak puan zahara.
sudah-sudahlah nak carik belog kami adik beradik dengan search engine tu.
sudah-sudahlah tipu kat semua orang, jaja cerita si kakak.
sudah-sudahlah ganggu hidup si kakak plus sy yg terima tempias jgk.
sudah-sudahlah nak buat propa dalam blog / facebook / msg hatta.

xckup lagi ke hancurkan hubungan orang ?
xpuas lagi ke sakitkan hati orang ?
xrasa ke buat macam tu nanti kena balik kat diri sendiri ?
xpk ke kehidupan anak cucu jadi macam mana nanti ?

bukan salah gf baru if dating dengan ex-bf sendiri.
bukan salah gf baru if ex-gf tinggalkan bf dulu sebab gila besi.
bukan salah gf baru if nak protect bf yang dia ad dari gangguan minah sawan ni.
bukan salah gf baru jgk if nak selidik perkara sebenar yang terjadi even melanggar tatatertib orang it :)

yang sebenarnya, kami adalah para expertise. HEHE

hope tuhan melindungi all of the hassan's & suffian's :). xhabis2 kan. the baharum's, even cakap banyak, tp mmg  100% percaya dengan tuhan. ajal maut jodoh pertemuan tangan tuhan. kalau dah xde jodoh, let go, sahaja bukan bersumpah setia akan still ganggu hubungan orang sampai bila-bila. itu sumpah kafir dah tu, xpercaya pada ketentuan qada' & qadar yang mmg xboleh nak lawan.

tak apa lah, 4 sure, allah s.w.t yang tentukan, bukan bermaksud kalah sekarang tandanya ap, tapi kemenangan kemudian hari.

sudah-sudahlah, oke ? :)