Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Monday, August 9, 2010

jusco's clock

before family gerak balik kerteh, singgah kejap jusco ayer keroh, jusco lama.. ibu ayah mmg xberkenan pg jusco baru, bukan pe, sebab besar, penat nak jalan.. biasalah, umur dah banyak kan, xkan nak active macam orang muda dak.. 

then, time nk parking tu, cakap2 la yang jusco ni dari aku n si angah kecik lagi dah wujud.. situ la tempat cari barang pon if dulu-dulu.. terus teringat, kat jusco ni, ad satu patung mcm clown melekat atas jam besar.. if jarum dah nak sampai kol 12, mesti berlari-lari nak jugak tengok..

masuk dalam, terus si angah ingatkan snap pic mendalah ni, buat kenang-kenangan. ayah pon cakap, pantang jam tu bunyi, nak tengok, ad ap ntah <- ayah la bebel. hehehe`.. ntah, xtau la ap special psl ni.. sbb suka kot tengok clown tu gerak kan something kat tangan dia macam gear camtu, then bila jam tu dah bunyi ckup kali dia, clown tu tido alik..

skrg, jam tu dah rosak.. kepala dia pon, blkg kpale dah xde.. alahai, rindu zaman kecik-kecik dulu.. nape la xrepair jam ni, if x, boleh tengok dia bunyi "tong" "tong" "tong" lagi :)

bunyi la lagiiiiiiiiii .....