Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Tuesday, August 31, 2010

he hate my voice :(

selamat hari merdeka ! iklan merdeka, iklan petronas je ak tengok, tu pon yang orang dok publish merata2 dalam facebook. iklan lain, i dunno. tv kat umah ad, tp, ak xtgk pon, dah bukan tv ak plus menghormati rete orang laen. ke ad orang jenis xkisah pake rete orang laen ? if ad, xtau la.. membazir idup bertaon2 kalau benda simple pon susah nak faham :)

xde buat ap sepanjang cuti. tido, bangun pon kejut bf pergi kerja, tapi, last sekali, hmm.. it's okay, xpatot tulis sini, syg sy jgk.. ni pon, dah brape minggu dah, selalu dok google pasal ulu legong.. em, tau ulu legong ? Pusat Rekreasi Air Panas Ulu Legong @ Baling, Kedah.. memang betul signal MAXIS xde kat sana ?

MAXIS ya, MAXIS.. sebab, macam.. em.. xpela, if ad tau, kasi respond la meyh .. chatbox ad sana..