Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Sunday, August 8, 2010

along : "kelas itu duniawi"

khamis lepas sengaja ponteng kelas sebab nak buat proposal research. tup tup, emergency, jumaat pon ponteng, tapi bukan sengaja, tapi cousin meninggal. al-fatihah. bak kata along, xpayah pergi kelas, kelas duniawi, baca yasin untuk orang meninggal akhirat punya counting. terus ! nyah amik kira falsafah along :))

then, unsangkerable, jumpa along n family kat gadek. dah ndw ke kl, terus melencong mlc bila dpt tau khabar berita tu. time tu, lupa kejap nak sedih, sebab nampak peberet dua orang ni.. :)

haha. ajin kena buli, susah sgt nk snap pic ngn aunty, amik kau :)
damien sukaa sangat ea lentok kat bahu.. asal dapat lentok pp tu, jadila kann..
see, see.. damien fav place, bila org dukung, confirm happy.. if x..
hambik kau. nanges ! HAHAHA !
ajin lak last min baek je, sebab nak maen game chicken, kan kan ? hehe
ajin dah besar, dah jadi budak dah.. muka dia pon dah xcam baby dah, mmg dah jadi nisa jr ! :).. ajin kelakar sangat.. nak maen iphone aunty, then bat low, aunty off display, buat2 nanges, ajin cakap "jangan la, jangan la" sambil tepis2 rambut aunty.. then aunty gelak, ajin gelak sakan, tp time2 gelak, mak kocek bg salam, sempat lagi dia jawab salam then sambung gelak, siyes taboley bla ngan budak ni la.. gelak dia time tu bunyi "hak hak, ahak ahak, om alam, hak hak, ihik hik hik:" .. 

alahai, rindu ajin la.. nnt aunty beli buku kaler2 mickey n pooh plak la ea.. xpon cari barbie plak ke.. okeh ? :) damien .. damien.. damien.. damien ske geget sume benda la, kang tarik, nanges.. manja btol budak laki ni tau.. kakak gangster, adik manja, aduh.. dahsyattt...