Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Wednesday, August 11, 2010

1st puasa

yeay, lepas 1st day puasa. dengan bersahurkan sekotak air soya, kurma 7 bijik, air putih segelas, layan je sampai ke bukak pose. then, nak bukak puasa pon, punya la ramai orang kat bazar ramadhan, nak jalan pon, macam, damien merangkak kensot bontot pon lagi laju kot dari jalan semalam. nak berhenti kat gerai pon susah, jalan je non sto ikot flow sampai la ke hujung skali punya gerai..

sempat beli tauhu bakar. pusing 1 round lagi patah balik, punya terkejut, dalam masa, kejap je kot, ad beberapa gerai da siap tutup, dah abes. wallawei. ni confirm semua rindu nak g bazar ramadhan, rindu nak makan makanan jual kat bazar, cepat na abes.. dah pusing abes, pk nak beli makan pe. dengan si ♥ lagi call, last2, ad makcik dah nak tutup kedai tinggal 1 tupperware bihun, ak beli la bihun. semangat dia kasi letak dalam polystyrene, nak abeskan jualan kot.

balik umah goreng telur mata sebijik, settle lauk bukak puasa. yeay, alhamdulillah. :)

xpaham tol apsal la pic sume ni, sekarang ske2 atie rotate jadi laen, haih !