Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Sunday, July 25, 2010

samseng bancian

ketuk pintu macam nak roboh. macam ceti nak kutip hutang pon ad. sekali bukak, bukan jantan yang ketuk, perempuan kot, tgk lengan, lagi besar lesung batu ak nih dari si pengetuk, tp, ganasnya caradia , ak balik serun. tanya2 nak ape, rupanya nak buat banci.

eloklah. ak dahlah tengah hot, penat balik kelas jalan kaki panas terik 18min pny jalan plus kereta + moto xkira tua dok tekan hon, pe jadahnya pon ak xtau, nih buat gangster lak ketuk pintu orang. tapi, ai kan artis terkenal tanah air, control control, HAHA ! muka nak poyo jawab soalan si pembanci.

last2, si pembanci kasi 2 borang [dah ak tggl 2 orang je dlm umah ni kan], suruh isi then letak dalam mailbox isnin nanti. borang pny la mcm haram helaian dia, nak ak isi satu2 yer, mmg idak la kan. pembanci ni mmg malas, nak harapkan ak isi ye, haaa, kau tgk la ap ak isi, gasakla kau nyah ! :))

oh, xrotate. xpela, xpenting :)