Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Thursday, July 29, 2010

sabar fatin nabila, tsk

ye, saya patot bersabar setelah menjemur pakaian hingga kering di mana hari ini matahari betul2 menampakkan wajahnya, tiba2 sahaja setelah pulang dari kelas dengan harapan "yeay, dah boleh pakai spender, bra, baju tido, tshirt n bla bla bla itu", baju itu semua menjadi lembab kembali kerana kecerdikan anak-anak ayam yang baru menempatkan diri di rumah ini menjemur baju basah mereka sambil merapat-rapatkan hanger antara satu sama lain sebanyak yang mungkin. gaya merapatkan ukhwah bagi mereka mungkin, haih.

ye, saya patot bersabar lagi setelah seharian, eh bukan, dari pukul 7 petang semalam tak makan apa-apa sehingga jam 3 petang ketika sampai di rumah dengan plan ingin menggoreng ayam segera, goreng telur makan bersama roti dan macam-macam lagi berkubur setelah masuk ke jamban melihat anak-anak ayam yang bagaikan dalam bilik mereka xde jamban sendiri, melepaskan sisa kotoran tanpa di flush sambil menutup penutup jamban, apekah punya style ? xcerdik ! haram !

ye, patot bersabar lagi kerana selama ini, selepas hampir setahun lebih berada di rumah ini, rumah sentiasa kemas, bersih jgk berbanding skrg plus tidak ada sampah yang menimbun sehingga paras ketinggian pinggang aku, plus lagi tidak pernah mempunyai sampah berbau, plus lagi lagi tidak pernah waktu malam bagaikan funfair, plus lagi lagi lagi rumah tidak pernah bagaikan pusat penempatan mangsa-mangsa banjir. tetapi skrg ? semua tu ad kot. 

tsk. nak lari. titik.