Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Wednesday, July 28, 2010

nando's peri essence

kisahnya, setiap kali si angah datang, confirm la akan berdeliverykan nando's kan kan kann.. then, macam biasa, tukang call pon, sape lagi, mestilah artis terkenal tanah air ni jugak. teringat sos botol nando's kat umah dah abes, order sos botol skali. bukan pe, if sos yang dlm pack tu, mmg xsedap langsung, masam plus xpedas !

kesahnya lagi, tukang angkat phone promote la sos baru, katenya lagi pedas tp xde flavour extra hot ke hot ke. pastu dia cite SAIZ KECIK SIKIT JEEEE dari yang lama. ak tanya berapa ml botol sos yang baru, jawapan dia, AAA, KECIK SIKIT JE, XJAUH BEZA dari yang lama. ak tny lagi harga, dia kata, yang lama 10.90 [standard dia la], yang baru 8.90.. dia pujuk dan pujuk dan pujuk, ak kate, oke lah yang tu satu..

tunggu punya tunggu, 50min lpas tu rider pon sampai bawak order semua, tapi, sos tertinggal. adeh, dlm hati, hebat sangat gamak eh sos tu, susah betul nak jumpa aku.. tunggu lagi, dlm 20min camtu, sampai la rider tadi, hantar sos plus sup cendawan untuk 2 orang sebagai permohonan maaf atas keciciran order tadi, cett.. hantar la ayam half ke, sonok sket.. :)

sekali aku bukak ...

alahaiiii, MEMANG KECIK SIKIT JEEEE dari yang lama, tsk :(


duh, KECIK BANYAK KOT ! yang lama 250 ml, yang baru 60ml.. rasa macam tabasco, xpedas langsung. cair. plus xvote sos baru nando's, nak yang lama jugak ! xbaek kau tukang angkat phone, kau auta aku.. ishk`..

anyone, i nak nando's skrg, lapa gil.. si angah xde, so, conclusion dia ? :(.