Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Friday, July 23, 2010

nana pakai tudung !

yeay ! 11 hari meninggalkan belog. ap barang ad broadband tp buat keje macam xde tenet connection. HAHA. ey, lagi ad broadband, lagi malas nk online ad la. sbb last update 12hb, meyh nak story kesah13 hb :))

class pagi normal la if student masuk lambat. paling fofular, tu ha, si beluncas. sekali dia masuk, hallamak ! siyes, xpasan langsung si minah ni time nampak org dpn pintu kelas, then, skali dgr classmate bunyi, tetibe jadi macam terdiam xde respond, HAHA. nana pakai tudung !

cett, xbaek tol si nana ni.. dia cuak ngn mak guard sbnrnya.. tindik lagi, color rambut lagi ye dak yana.. tp xpela, slow2 la ea.. ak jnis paham sket, tadehal.. :p. ad org if pakai tudung xsiyes, dieorg kate maenkan agama, act, mmg btol pon xelok maen bukak tutup kpale ni. tp, ak anggap, kau nak try pakai tudung eh even hakikat sebenar tidak.. yela, sape tau, someday, dah terbiasa tutup kpale, tadehal nnt nk pakai 24/7, kan :)


owh, nana skrg dah ad 2 tudung. bukan, satu tudung sdn bhd, satu tudung pinjaman miera :)

0 comments: