Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Friday, July 23, 2010

menjadi penunggang

perut penuh dengan toasted pocketful, tp xtau la kot tu menjadi penyebab kaki jadi kembang or gems ke kan. kisah afta si amien hantar balik, boley pulak tercicir sandal baru buaya kat tgh2 jalan. seb baek trfc lght merah, kete lgsg xde belakang. duh, xpernah ak buat turun dari moto berlari2 pg amik sandal amien yang tercicir time nak tekan gear moto.

xpasal2 mengilai kat tengah jalan sbb xcaye benda yang jadi tadi. seb baek van blkg xgelek sandal kau amien ! nak naek tangga umah tingkat 3 pon ak aser dh macam tingkat 10, sakit perut gelak. haihh.. amien amien.. ape yang kau boleh buat lagi selain prangai ayat xbersalah kau nih.. ak suh undur moto, slamber jawab "eh, takboleh la atien.." adoii.. 


tak. amien sy perempuan, bukan lelaki. tadi br check status kat fb, dia buat single. single la pulakk kan. hot setap kat kota tinggi nih. HAHA