Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Wednesday, July 7, 2010

kau dihatiku ! HAHA

dah balik uitm. sedih. nanges. tengok hp, teringat ibu. bangun pagi teringat ibu. sebab, bangun pagi confirm ibu carik hp nak maen game. abes masak, ibu carik hp lagi. petang carik hp lagi. malam lagi. before tido maen game lagi. bila dah balik melaka, aser xsedap plak bila ibu xcarik hp ni.

lama-lama dah biasa. start cari boipren xkira masa. hambik kau, confirm sakit jiwa raga. nak layan aku, haha. sorry. dah balik sini, kena tabahkan hati. macam biasa, alah bisa tegal biasa. HAHA. melencong. bodoh punya ayat. yelah, kena jadi manusia tegar la kan.

memula nak marah. tapi lama. tiap masa, rasa macam nak...

HAHAHAHA

mak xkesah nyah. mak tau, kau sebenarnya cuba untuk MEWANGIKAN HATI kau.

bak kata ajin. tak yayannnnn.... :)