Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Friday, July 9, 2010

jangan usik kecuali if nak rasa penangan kulit durian sagat belakang badan

maaflah yang membaca. gua memang suam hati. gua xde niat nak cakap kasar. gua tulis kat dia dia dia yang memang gua confirm akan baca blog gua nih. kita bloggers tegar, confirm lu orang paham kan. blogger tegar bukan macam blogger sejuk, keje reti stalk je, tapi satu haram pon xtau. nak bodohkan orang, kita bodohkan dia balik ad la, HAHA. tp, btol der. gua tengah suam sket ni.
-----------------------------------------

kehadapan, der.

adoi, lu mmg ske kasi bikin gua suam la der. lu apehal nak cari psl sama gua der? sedar sket diri lu tu. lu tu dah la bodoh, sombong, dah tua.. lu jangan cari pasal dgn jelitawan muda cantik ayu dan hot macam gua der. gua tau dah tu sume, lu xpayah nak deny, gua tau.

lu tu dahla terserlah kebaghallan, lu jangan la ciplak2 idea orang je der. lu dah kering idea xtau nk buat ape, lu pg la sembahyang banyak2 ke mintak tuhan tunjuk, bg lu jalan ape yang lu nak. ni tidak, lu copy paste ap org buat je der. gua xcarik pasal dengan lu, gua buat hal sendiri kot, yang lu mengge sendiri ni pehal der?

makan mak bapak gua yang kasik. duit gua sendirik, xpakai duit lu der. lu pakai duit gua ad. lu jgn dok berlagak kaya sangat la der. orang yang lu dok jaja cite xtau lgsg hal sebenar, n gua pon xnk bersuai kenal dgn geng2 lu der. tp, agak2 ah, kang gua aser nk naek lg 10 darjah celcius, gua terjah je der.

lu cakap kat orang macam gua xberduit padahal orang xtau lu selama ni makan duit sape der, duit sape! duit bapak gua wei.. lu dah xigt ke ap yg lu masuk dlm mulut perut lu slame ni? tp gua xde ungkit2, gua pk tu duit bapak gua, lu makan, xpe, bapak gua rezeki lagi masuk if bersedekah kasi anak org laen makan.. tp lu mmg cari psl skrg ni, hutang pon xbayar, lu nak ngate lagi.

pastu, lu xpyh isau la. dlm hati gua ad 3 orang lelaki je penting. ayah gua, adik laki gua, n boipren gua yang terchenta si mky. kalau lu xboleh terima kenyataan if ad jantan laen borak ngn gua tp xborak ngn lu, kawan dgn gua tp xbaek ngn lu, pandang gua tp xpandang lu, lu xpayah nk jeles2 la, jaja cite kat jantan wei, gua xterhingin la. dalam hari gua dah ada taman dah, berbunga banyak gitu. gua xpandang jantan macam lu terhegeh pandang jantan, asal 3 laki penting tu pandang gua dah cukup. tu gua kate, lu dah tua, kesian ngn lu.

lu igt gua xtau yg lu xske gua kawan dgn kawan2 lu. yelah, lu ad taraf lu la konon kan. kawan dgn stock bajet anak dato' padahal keparat je dato tu sume, gua xboley kawan. ad gua kesah? dah bapak lu datok ke nk bajet bagus sangat? bapak lu keje gomen mcm org laen je der, lu eksyen je lebih der, lu nothing der, nothing ! sbb tu lu xpuas hati, apsal kawan2 lu nk kawan je ngn gua kan! HAHA

meh ar, sape lagi xpuas hati sama gua, kasi angkat kaki hayun la sama gua. itu pon kalau lu org aser kaki lu boleh angkat la. jgn smpai sekali gua bersin pon jatuh bontot lu sume. kalau bontot lu cantik mmg gua sayang la nk kasik jatuh, tp if bontot biasa2 je, gua xkesah terhempap kat simen pon, anjal kan. lu kan bajet lu mantap.

gua buat hal gua, lu buat hal lu. gua block lu dari stalk stalk page fb gua, lu jgn carik psl nk stalk2 blog gua. lu igt gua bodoh ke? setakat lu remove ip dari feedjit, mmg lu manusia paling bahlol la gua penah jumpe. lu xpasan gua pakai clicky tuh? BOOOO !! BUTA rupanya ! HAHAHA.. gua diam lama dah ni der, lu dok sibuk ambik tau ap gua buat, pandang gua atas bawah, ilek la der, terus terang je lu terpesona tgk gua duta jus mate 5 kan. HAHA

gua nk cakap sama lu, gua xde nyusah lu and lu buat hal lu ok. ha, dah nih, ad org laen plak terasa? pergi mammmmpppp la nk prasan2 n terasa ni. gua dok harap org yg btol je prasan gua tuju kat dia. tp nih, dahla gua berlipur lara psl lu, lu plak bajet gua tgh ckp psl org laen. kalau lu nk tau gua cakap psl lu ke pe, lu pandang muka lu kat cermin, lu aser muka lu ad wangi x? bukan bau, rasa je. if bau, confirm, 10 botol perfume pon macam jamban lagi bau. kalau hati lu dah busuk, muka lagi la harammmmmmmmm busuk dia !

pergi jauh2 dari hidup gua. gua xpernah aser nyesal ke, sedih ke, xde kenalan macam lu. lu je lebih2 nk ambik tau hal idup gua pehal. lu nak sentap, sentap sendiri. kalau kawan lu baca, n lu si kawan yg gua sebut rasa nak backup kawan lu, silakan. gua tadehal. gua kesian lagi ad sama lu, dibodohkan. tp, gua paham, xpe. lu pk kang lu xkawan ngn dia, lu xde kawan dah, so, lu kawan la ngn dia ye, tabah la. HAHA.

4 u der, gua tau la lu minat gua. nnt jumpa, gua bagi sign speSIAL kat bontot lu. remind gua ha. speSIALLLL tau. &^%*$#@!)

sekian, terima kasih. bye.


dari gua,

artis terkenal tanah air.