Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Tuesday, July 27, 2010

duyan duriang duriye

fuh. mantap. aritu 1st makan durian time kat umah mak ngah kat paya dalam, semua durian kecik2 tapi isi menjadi ! dah lama, tengok balik pic kat bawah ni, teringat lak kat durian. aritu kat umah makngah makan pon sikit, sebab dah kenyang kot, so, pandang durian pon macam camtu je. xsenonoh betoi. skrg, sape yang teringat durian, aku jugak ha..

yeah, lazat gil duyan eh..


ni sorang lagik.. dari penuh pinggan tinggal brape ketul je tuh
fav all the time - sambal belacan tempoyak ! auuuww..

dah teringin sangat. last sekali, di suatu pagi hening, kol 10 lebey siren bunyi kat tepi tinge ni ha via phone..
"bangun, bangunnn ! angah kau ndw nk balik mlc tu, angah lapar, pg bangun mandi, siap.. skrg kat pedas-linggi, pg breakfast gih".. fuh, halilintar membelah telinga betul arahan tu, nak xnk, mandi jugak.. tp berbaloi, sbb pg jusco then..

aku pon xpaham nape pic nk xnk pusing. senget gamak eh

dah teringin kan plus cantik kale duyan tu.. beli la 3 bungkus durian ni.. dlm 1 pack tu, ad la 3 @ 4 ulas.. 1 pack RM3.99.. balik umah terus lantok 2 pack.. ni pic last pack.. ad lagi seketul, sayang nk makan.. balut leklok then nnt la makan.. kesian housemate, pening ye bau durian, hehehe.. xpe, seksok ak makan na mah oi.. :)
<

1 comments:

panggil aku shEh said...

hahaha tgok durian jer, aku ingat pajel!

xleh lngsung. bau pn xleh. hahaha