Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Saturday, July 24, 2010

baju raya, yeay !

punya lama simpan kain baju 2 pasang kat dlm almari. cita2 asal, dpt je ptptn yg xbrape nk banyak tu terus nk anta kain baju kat tukang jahit manik fav nih. tp, ptptn abes dulu. ala, bukan dpt ptptn macam bdk degree holder laen, tolak yuran pon still gebah2 lagi nombor.. dpt ciput je kot, xbaek kau ptptn, ape je boley buat dgn duet xsmpai 1k tu, duh. tp bgus gak, sbb tu la 2 minggu hari2 makan roti 3 keping plus tuna + soya 1 kotak + mineral 1 botol semata oke ! dpt gak kuruih sket, konon la, HAHAHA.

nih afta draw asb sket, plus dah bajet lebihan yang ad dr total amount nk byr kt lwm, terus gigih ke tesco dgn memandu secara haram merempit bersama amien dgn membawa nana di belakang atas ihsan classmate @ jiran yg memberi pinjam motor even susah nk mammps keja moto legend baru amien ! HAHA. 

 pembantu tolong carik kotak !

yeay ! settle .. sape nk anta jahit bju kurung plus manik, amik add tuh :)
oh lynn, ak promote kau.. kasi murah sket aci ? :))

then, terus pg jusco. well, jusco sblh je ngn tesco kan. pg jusco semata si rambut belang nak beli bag baru nak bawak pg shah alam utk game futsal. duh, gedik gil. amien lak gaya nak pro, suke hati dia masuk kt tmpt org nak kuar, tawaf 1 jusco, smpai last sekali, ak n nana boleh sesat xtau nak pg mana, sadis oke ! dengan nana yang sawan atas moto, teruja agaknya ak bawak, HAHA. lempang laju2.

xlama lagi ak boleh sawan if 24/7 ad dgn budak 2 orang ni.. :)