Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Sunday, July 11, 2010

new 3Gs

alkisah lappy asal nazak. so, nak xnk, download la itunes baru kat lappy baru ni. jadi kesah lagi, dah nak dekat 2 bulan xpnh update software, dgn apps store nya dh kuar tanda bulat merah menandakan ad 27 update, trus la connect dgn itunes. 


check2, ad software update sampai 378 MB. settle update yang kecik2 dulu, then bg laluan kat software ni utk update. 3 jam oke, 3 jam nak tunggu mendalah ni abes loading. igtkan lepas abes 3 jam tu, abes la. time tu pk dia update software mcm bese dia update. tp, dia dok sambung lagi 3 jam kn sync ngn hp ni sampai last skali ak tertido kol 2 pagi tunggu xabes2 lagi..

last sekali, kau tengok ape yang dia update kan. hambik.... ->.. HAHA. upenya dah pakai ios4 !


apekah. antenna pendek nya ak. lambat terima siaran yang apple dah convert sume guna ios4. HAHA. pastu nak gelabah puyuh sorang2 tgk hp dah setting laen. then, usha alik website apple, ooooo.. gelak sorang2, HAHA. dah 2 bulan okayh since balik cuti sem lepas [ awal bulan 5 ] ak xde bukak itunes dah, xde hapdet lagu, apps ap sume, mmg la xtau pape nyah !

tp memang best ios4 nih. dulu ak ad 7 pages utk sume apps yang download. mana fav apps drag pg page 3rd sbb xde lambat nk slide. dengan menggunakan teknologi terbaru ni, oyeah. saya hanya memerlukan 2 slide sahaja. homepage mestila yang standard itu semua, and page yang 2nd, ahaa.. paling best, function multitasking dia, yeay !


see, see.. 2 page, jimat, cepat.. ad 4 folder games, favourite tu yela, kesukaan la kan. 3 folder nama games dah full, ni pon tgh dok usha lagi game laen nk kasi sumbat. yela, 2 bulan xde update pape, dgn lappy rosak lagi, xterpk nk download itunes baru kan. lupa plak time tu itunes available utk 5 com


ahaa.. ni folder favourite... bad apples game fav ibu.. chuck it lite & angry birds fav ajin, yang laen ak maen. if kat kelas, xde orang laen, nana tukang godak semua game ni. zombie farm tu mmg best, tanam2 zombie dgn sayur, nnt zombie lahir ad kepala kentang, tangan terung, HAHA. comel je.

oh, 3Gs sekarang dah xde 16gb & 32gb. color pon dia tinggal yang black sahaja. nanti, if dah keluar 4Gs karang, confirm 3Gs akan dilupakan. 2G & 3G pon dah xde, sadis ! ha, azlin ramli, puas hati ? ni entry ad gambar, xsusah utk kau baca. if xde gambar, kau boleh bayang panjang mana x? HAHA.


hp ak pnuh ngan video n gambar si damien n ajin.. hey, aunty miss u so-so much la.. :(

0 comments: