Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Thursday, June 17, 2010

spain, duh

spain kalah. taboley nak accept. taboley, taboley. macam nak lempang. torres? spain star player? best striker in the world? xpon.. xde la in the world sangat if tgk cara main lawan swiss smlm. spain kalah ngn swiss, malunya, malu mak, maluuuu ! xpe, seb baek boipren maen dengan jayanya, wallawei. :)


yeay, XABI ! marry me plishh, i xnk pergi PLKN nihhh .. pliss, pliss.. HAHA !

6 comments:

panggil aku shEh said...

aku tgk bola if ade player ensem jer! hahaha

Cik Ruby said...

i pun. TAK HENSEM sila blah! haha

nj said...

ni ke so Torress tu? mata dia mcm Matt Damon...saya x minat bola sbb zaman minat2 kat pemain bola hensem ni dah tamaaatttt....adehhh

.fatin nabila. said...

sheh & ruby : cett. korang ni. ak agak, confirm, if nigeria maen xlayan kannnn. HAHA

puan norma : xla, ini xabi alonso. torres tu? huh. slow motion tol.

SeRiaB said...

La... ingatkan perempuan tengok bola sebab game..

rupanya sebab player... lepas nie tak leh dah la ajak tengok bola... dok tengok laki lain rupanya.. hehehehe..

sokong argentina la.. kalu nak tengok penjaga gol yang paling best..

.fatin nabila. said...

pompuan² atas ni yang tgk bola sbb tgk player tu.. anak baharum ni x ! hehe`