Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Saturday, June 5, 2010

privacy setting

ap gune privacy option if xprivate kan ape yang patot? mayb ad orang xprasan sbb privacy setting fb selalu berubah². kadang², orang yg xjadi member pon bley baca wall anda, tgk picture yang ad. bila semua benda xdiprivatekan, ape gune function "add as friend"?

bukan trend namanye if orang privatekan gambar. masalah tu dgn orang yg cakap camtuh. die yang sedar atau xreti gne website social camtuh, nak ngate² orang plak. kesian la kau. umur dah 25, ayat macam budak umur 2+5. hak masing² jgk if orang nk privatekan pic ke ape ke. kau dah nak kahwin, xyh jaga tepi kain orang la sepatutnya kannnn.

tu namanya, kau berminat nak ambik tau hal orang if nk wujudkan point yang xpatot. if dah berminat sangat dgn anak² baharum ni, cakap la terang², boleh kasik sign spesial lagik. nak kat mana? memane pon boley kasikkkk, HAHA !

moral of the story? xpayah nak pertikai HAK orang nak buat itu ini. kau jangan perasan sangat orang nak amik tau hal kau tu, orang tak ada masa la nak sebut, bercakap pasal kau. BUSUK!. kau je prasan lebih² orang nak cakap pasal kau, chitpoooodah !!!


kau boleh privatekan kau punya? mestilah tidak kan? kau kan gilekan fans, semua kau nak visible kan. kalau boleh, semua orang yang ada facebook kau nak add, tp, ak xde kesah pon, hal kau. so? jangan la pertikai bile friend request ak dah 140++ x approve sampai kesudah. mak bukan cam kau, maen redahhhhhh je, kalau boleh nak MENANG berapa ramai list friend yang ada, kesiannnnn :)

6 comments:

Encik Shino said...

FB ni dah makin meluas. Elok juga kalau boleh privacy kan benda ni..

:)

Anea_hayati ♥ said...

ha ah..btol jgk tu..serabut je ngn org yg x knal nk add sume tu..dan..sape2 pon nk ade privacy jugak.suke ati la nk wt private pon..dengki btol!

Princess Liyana said...

btol tu...yana awal2 dah private sume..hish tk koserla nk approve or bg org tgk gmbr kita.

ayie said...

banyaknyee private..hmm br th..gaga

SeRiaB said...

thanks... bagus untuk melindungi diri dari diambil kesempaan macam nie..

Dewi Kumbang said...

like like like. aku private terus. bukak friend only and approve friend request hanya member2, sdare, dan kenalan dekat. HAK masing2 nak privacy ke ape ke kan.