Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Tuesday, June 15, 2010

h - r - w - d

holiday

oke aje. budak cuti sekolah, dpt la jalan lama sket. tu pon, xde la lama mana. dah si adik nk exam taon ni, tuition bersepah². xpuas atie ad la sket dgn pe'el cikgu² skolah ni. dieorg ni, asal lepaskan diri dieorg dah ckup, xpk naya ke tidak kat budak. suppose tuition start minggu ni, tp, ad cikgu dok pk nk buat awal la, ape la. if nk uat awal, kasi plan la baek². ni tidak, patot settle jumaat sabtu, pk tunda jadi ahad. kuang asam tol. cikgu² ni, dah lpas turn dieorg, dah ley cuti sampai abes, budak²? bil hari cuti dah tinggal sket, xsmpai seminggu dah jadinye. ak ni pon sbg kakak aser nk .. ishk.. kang marah kang, cikgu adik ak.. tp, xberagak btol..

result exam

yeay ! yang ni best.. siyes, time exam aritu, xbrape nk menjawab dengan jaya paper HR & CSC.. dengan assessment mark yang xbrape nk chantek, boleh plak final xm, sume chap ak baca xnk kuar. dok kuar chapter 1, 2.. ape lagi, mesti la hentam kan.. balik² xm tgk blk notes, dah xsama jwpn, dah cuak, pastu start la lupe, dok pk² blk, ape yg tulis td, gabra xpsl.. hehe`.. ni dah lulus sume, alhamdulillah.. :) cgpa jatuh sket, xpe, insya allah, sem baru ni kasi lagi chantek result..

world cup

alah, ad world cup ke, xde ke.. same je.. buah jantung pengarang limpa layan garena. mayb if ad dota cup tu lagi seksa kot aser.. world cup pon boleh tolak tepi.. n ak plak yang asernye lagi tau psl world cup ni, result, bila lawan.. eihhhh !

disaster

ni latest disaster baru datang nih.. sabar je la.. xleh, disaster ni kne uat special entri.. pfft !