Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Thursday, June 3, 2010

guinea pig

kepulangan si angah weekend lepas, bukan balik sorang diri. dibawaknye guinea pig spesies tikus belanda tu. auww, obersea nye peliharaan kau ! nama die je pig, tp, dia bkn pig, mendalah ni pon bukan dr guinea. pg baca kt sini. sampai kesudah ak xpegang benda tu, dlm hati teringin sangat nk pegang, tp, tgk je kuku dia tajam, terus cancel, hehe`

mmg memerlukan ketabahan btol nak piara haiwan nih. kne bersihkan tempat tinggal dia, najis dia. tikus si kakak ni bagus, najis dia macam tahi cicak versi keras, xlembik, xberair, besar sama cam tahi cicak. ak kasik dia makan kopok keping trg dia makan oke ! asal² kasik roti, dia xlayan roti. bagus btol mendalah tu, low profile ! hikhik`


mendalah ni + umah dia time si angah tgh busy² bersihkan umah dia :)

6 comments:

WM Fakhrul Syakirin said...
This comment has been removed by the author.
WM Fakhrul Syakirin said...

aaa!!!

babi gini!!

hihihihihi

Anonymous said...

bukan babi gini kirin wei, name je laaaa... hehe`

- fatin -

AfhamFahmy said...

tikus belanda...
comel ye.. :)

WM Fakhrul Syakirin said...

babi gini jugakk!!!! huhuhuhu.. okey2! babee geenee.. bleh? hihi

fndrocka said...

macam pendiam je binatang tu.huhu.

Latest Entri : Rumusan Lagenda Budak Setan