Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Monday, June 21, 2010

ayah punya hari

yeay, yeay. father's day. sehari sebelum berkobar² nak bangun awal pagi, cita² kena tinggi, last² ntah kol brape bangun. bangun² ngadap paper, bc sket lebey kurang mana ada, then br prasan si ayah kerja hari ni. mandi ap sume, konon nnt ayah balik keje nk wish la ni xnk lupe. tp, ibu la ni pny pasal, asyik suh rasa sup tulang dia masak kan. kejap xde garam, kejap aser pahit, hadoi. 

last² ayah balik kerja, buat relax je ak. smpai la ibu bisik, "hey, pg ucap la father's day kat ayah". melenting² lompat pg kat meja makan kan, cium pp wish father's day, dgn alasan, "sorry lambat yah, terlupe".. dah pastinya, si ayah akan bercerita anak kesayangan dia yang call pagi buta kat tempat keje ayah nak wish kannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.. cettpooodah ! pooodahcitt ! yakelingwattana btol si nadia baharum tau x. 

then, afta si adik balik skolah, pg la mm carik pe patot. bli jus, buah, choc & paling penting, kek ! ndw tgh jln tu dh prasan de 1 family chinese ni, smpai 2 beg kek dia bawak pg, dah pk dah, macam xde je kek dah. sampai², mmg btol pon, tinggal 3 jenis kek je ad. tu pon, tiap 1 jenis, tinggal 1 la kot. asal² nk bli espresso cheese dah xde, tggl yg slice je, last² amik la indulgence. 


yeay, tadi dia silap tulis. dia tulis sayang aBah, terus ak reject. xnk, xnk, geleng² kepala kerut kening. then ape dia alter pon xtau la, terus jadi aYah. yeay ! angguk² then bayar. :) yeay, SAYANG AYAH ! SAYANG ENCIK BAHARUM yang handsome, tough, gagah, berani, bertanggungjawab, perfect lah ! ape lagi yah, kasik la ape yang patot, dah puji nih ! HAHA`

4 comments:

sempot ! said...

haha .. acik .. well ~ ko tau la kn ? ndak seribu daye .. hua hua hua .. walau jauh berratus KM .. speed tetap laju ok ! idup HSBB !!

*sy, nadia baharum n yes .. sy ank ksygn ayah ibu sy . n yes jgk , adik badik sy jeles !!

Cik Ruby said...

so sweet :)

.fatin nabila. said...

cettpoodaaaaaa ngah. xde kesayangan eh. kau je xtau betapa heavennya layanan di rumah ! agagaga`

thanks ruby. :)

thenaiveblogger said...

Sweet cake!! Visit mine at :
http://desidiaries.blogspot.com