Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Saturday, May 22, 2010

tutop la channel zee, please!

agaga.. sakit hati, sakit kepala.. pandang hp pon sakit hati tgk msg xde.. pandang tv, sakit kepale tgk cerita yang meruntun jiwa. umah ni pulak, ad fan club channel zee. ak pon xphm nape, dlm banyak² channel, zee la pilihan hati.

bila ak tukar channel axn, qada' blk layan csi yg dh brape bulan xtgk, biarla ulangan pon, ayat yg ak dengar, "alaa, ulang ni" "yg lame nih".. ye ke tidak nth tau, ntah2 maen hentam je ckp sebab nk tgk zee. if dh gaya 24 jam layan zee, bile masa pnh tkn 701 tu..

adoi.. dh bertaon2 macam ni aser.. cite keling, paham2 la.. tu cite choti bahu tu ha, dh 2 minggu da dok nk cite si radhika tu nak kawen, dah 2 minggu babe! 2 minggu xkawen2 lg masalahnye, ad je cite dok tambah, dh bile si radhika tu nak kawennye? ad je dok halang, name lagi keling kan, nenek xsuke la, ad org fitnah² la, busuk hati la.. nk pakai inai lak, orang taruk benda dlm inai la.. cetttt poooodah !

skrg ni, nmpk berubah nye, bila dh tambah part2 merapek, channel tu akn ditukar sekejap la dgn sound effect "ah, malas lah tgk, mcm bodoh je". situasi camni, try imagine, channel tu ditukar dgn cepat2, dgn laju. kirenye pemegang remote tu hati xtenteram sbb kebangangan cite td, then xlama lepas tu, bukak balik chan zee.

adoiyai. 2 bln ak kat umah ni, hari2 la ak tgk cite keling. siap la balik mlc 2 bln lg, confirm ak master bhs keling. haihh.. ibu, ibu ..