Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Monday, May 24, 2010

lukis? GILA !

baru je terima 'thread msg @ Facebook pasal kebiadapan non muslim dr tiqah, ex-housemate. ak percaya, sat g, akn ad lagi masuk lam inbox psl mendalah tu sume.. mayb korang pon ad yang dah terima benda ni..


berita time maghrib tadi ak dgr pasal Facebook dah tutup page pasal lukis² ni, tp, aser mcm xcaye je Facebook ley tutup kan, deactivate maybe, tutup? no, no, no .. Mark Zuckerberg xkan buat benda tu, rugi dia kate ! then, ak jumpe page tu ..


see, see.. i told u, Mark Zuckerberg xkan tutop punya page tu ! sakit hati tgk .. before ni, ad la ak jumpe page yg sama, kebanyakan, bkn matleh yg uat, kbnyakan creator dok sebut malingsia (paham?).. yang ni, mmg melampau gil.. dgn serta merta, ak ps pe patot, then trus log out.. 1 lagi ak jumpe lam page tu ..


GERAM ! hey Mark Zuckerberg, aku lepor ke mu Budu spuluh botol kekgih, budu kapung ak wi ke mung, hok busuk kohong tu la ak lepor ke mung, duriang skali 10 kelo, kalu tok mapuh, tok sesak napah lagi, dok tahu nok wak gane la gitu .. gile !

freedom of speech ? ak xpaham tol ngn non muslim ni, org muslim ad hina ke tuhan dia?