Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Wednesday, May 26, 2010

kenanganG bersama dungunG

beberapa hari lepas, pg la ke Dungun dgn si ayah, ibu n adq.. tujuan asal, ibu nk pg jenguk si sufy yg dah 20 hari bersalin tp, nasib xbrape nk ad, bertuah punya orang pantang, bosan duk umah ye budak, kau pg jalan smpai ke kuantan nun, kuang asam.. then, trus la melencong, plan nk mkn kt tepi pantai. dungun, ap lg yang best, pantai dia mmg best + dlu time study kat dungun, dh jadi tabiat family everyweek pg dungun konon nk jenguk ak la, padalah nk g makan kt kedai² tpi pantai, kan, kan ? :)

tp, panas punya psl, terus masuk pizza, haha. ape da, pg dungun mkn pizza, xsyok ! tp, nk buek camno eh, panas terik, taboley la duk tpi pantai, confirm baran sorang² nnt.. mkn² mendalah set baru ap nama nth, fish king xslp, kot?, pastu ajak la pusing² lalu jalan pantai..

lalu je pantai.. teringat member² lama.. sonok je duk dungun dlu dgn member², sampai masa bila hilang pedoman, mcm tetiap ptg nk kne pg pantai.. bkn buat pe pon, lepak semate sambil beli kopok lembut singgit 4 batang, xpon pisang grg.. ad skali mmg btol hilang pedoman gaknye, blum ptg org pggl, bley je lepak² pantai duduk kat pondok kat ujung telok gadong.. pnh skali mkn colek kat pondok tu, auww, rindu !

28 April 2007, 4:17 PM
6 May 2007, 5:39 PM - si sufy & kopok :)
2 May 2007, 1:37 PM - ni awal tgh hari kuar tgh tunggu kete nk pg mcD, agaga.. mcm menarik je si sweater pink n baju biru.. sat, nak zoom . .

2 May 2007, 2:39 PM - see, muka xpuas atie si sufy n lynn, sejam tunggu xsampai² lg kete ye nok, HAHA ! gile siyes muke kau piey .. haha.`
2 May 2007, 5:42 PM - balik dr mcD, bkn reti nak masuk ostel .. still lepak gadong.. rambut ak dah kembang mcm hape dah.. well, if sufy snap pic, mmg macam tuh, naya la tuan pny kepala yang terlebih kan :)
11 May 2007, 7:54 PM - dah mahrib baru ingat nak masuk uitm.. pastu? xde rasa mcm nak balik bilik, smbg la tak tentu hala kat tmpt fav time ni.. dpn koop kot, tmpt manusia ske dating.. haha`
9 April 2007, 5:37 PM - ni ad la pnah time bosan xpon time ad kesenangan nk bergerak jauh, pg la teluk bidara, cari pantai jugakk .. mandi manda smpai la kena tego ngn sorang pakcik sbb ombak tgh bsr time tu.. we'll nmpk ombak bsr + kuat, tp, gatei nk mandi jgk, mandi xdelah jauh kedalam..
17 March 2007, 9:44 PM - taboley bla, ni konon time study.. if dah nmpk rupe dictionary tu, mmg sah, time ni tgh uat homework bel madam aileen.. :)
22 April 2007, 10:01 AM - library uitm dungun. haha. ini konon la nak study, last²? study untuk memenuhkan ilmu di poket, :p time ni plak addict ngn hp si kentot ila, gasak la full ngn pic ak n sufy kann, :).. 

alaaaahai, rinduuu ! korang plan cepat dtg jenguk bby mok piey ! ak n mokpiey tadehal, dekat ajoooo ! nk lepak dungun sama² lagi.. tsk..