Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Sunday, May 16, 2010

formspring ?

uat masa ni, bahagianya la kat umah.. if uat shortcourse, confirm dah ad kat mlc time ni.. boleh jumpe + maen2 ngn azreen, ngn damien yg makin lama makin gemmmms, makan tido tgk tv dgn hati yg riang !

petang td, effect dari kalahnya malaysia piala thomas itu hari, maen badminton sendiri.. xde piala pon xpe, atleast, xskt hati, xsesak nafas tgk badminton final china vs indon. sbb, aritu china kalahkan malaysia, ak sokong indon, kesian indon, kalah jugak, tsk.

kt sidebar sblh kanan ni, ad formspring. yeah, ask me anything ! <- formspring tu cakap la.. so, anon pon boley.. ak layan je. :))

nk letak pic damien dgn rambut cacak kat atas, dgn muka yang bolat, bdn yang bolat2 xubah mcm cupcake, tp, xtransfer lg. malas la nok. skrg ni, if update belog, jrg da letak2 pic, xmcm di zaman rajin gil dulu, tiap entri, ad je pic.. nk buek camno eh, ekslusif skrg! ahaa.