Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Friday, May 28, 2010

dungunG part II

kenananG bersama dungunG bahagian kedua, haha`.. afta abes xm aritu lagi, time singgah uitm dungun berjumpa chenta hati [auwww], dh prasan dah, kolej kediaman duyung kesayangan dah xde. dlm happy jumpe boipren, sedih sbnrnya tgk kolej tu xde. paham dah, ostel umah kayu tu dah uzur sangat, n pengarah campus tu, since si along masuk uitm dungun taon 2000 lagi cakap nk bina ostel baru, sampai ak sambung generasi kt situ taon 05 then abes taon 08 pon xbuat lagi. ni dah 2010, br nmpk ha. 

xpelah, rezeki budak² intake lepas ni, dpt duk ostel baru ha. tp, siyes, seuzur kolej duyung tu, kau ingat senang pagi² nk dgr bunyi ombak hempas pantai? xpyh susah² pg pantai nk dgr bunyi ombak @ tgk laut, jengah kot tingkap pon dah nampak ! sonok dok kolej duyung ni, umah kayu je, ad 2 wing. besenya, wing sebalah confirm akan berantem sikit². ala, beselah, wing sama xnmpk wing sini, nak say hello pon kasi laung skali br dgr.

ak paling suka time duduk kat duyung 7. duyung tu, mcm kolej duyung lain, ad 2 wing, wing ak share ngn umah resident staff, kire ad 1 bilik je wing tu, sbb bhgn lain umah rs tu. time tu la, just like heaven. degil pon ad, xpnh aser nk join ap bdk umah tu buat. yela, asal² duduk duyung 8 ngn geng sendiri. dh 1 sem ke 2, mcm nazak je, xley nk join da club ngn budak wing sblh, apply duyung 8 balik, happy gile oke ! 

petang² kasi lepak kat tangga. org tue kate, anak dara slalu lepak tangga, nnt lambat kawen. tp, SI SUFY YANG SELALU LEPAK TANGGA GAYUT NGN DAOH, KAWEN DULU JE.. eh x, mok piey dia ske travel, kejap gayut tangga, kejap kat sofa, kdg² tangga main, tp, alah, iyekan aje lah.. yg laen time tu, single mingle, konon lah kannn :p


ini rupa kolej duyung. itu duyung 9. model si supiah. untung kau ad pic ngn ostel ni, ak xde pon, tsk.. see see, ad 2 bahagian kan = 2 wing .



ini pic latest amik aritu time pg dungun. dah pasang langsir dah. ni building baru , btol² depan kedai mama lynn. kedai mama - kedai yg rajin uat delivery sampai tembok batu ni, yg glamer ngn nasi goreng kampung + ikan bilis gemok sedebok.