Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Monday, May 3, 2010

bby sufy :)

alhamdulillah, jumaat lepas, Sufiyyah si bestfriend selamat bersalin baby girl @ Kuantan Specialist Hospital, 6:43 petang. amik, detail kasik. nak lagik, secara normal, baby dengan berat 3.3 kg. :). susah btol baby nk kuar ye, punya la lama para2 aunty tunggu awak kuar bby.

tp aunty bowl pny excited, abah awk msg je dah deliver, trus on fb update status. :)


ni pic anak si sufy, ekslusif ! mama abah nye pon xde publish lam facebook masing2 lagi, confirm, ad kat sini je !


Sarra Fahym Adeena



me & sufy : july - dec 2008
rinduuuuuu zaman ni :(