Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Tuesday, April 20, 2010

'touch' reset button!

adoi, ape garang2 ni, nak exam kot. reset balik behavior. xnk marah2 orang dah, membazir masa, buat sakit hati diri sendiri. focus, focus. study penting. orang nk buat perangai ap pon, buat la. org nk sakitkan hati kita, xpelah. yg penting, ak kena belajar rajin2, nnt tunjuk kt orang result kita bagus dari dia. lyn kerenah org skrg, ap dapat. baik, ak pk masa dpn. nnt time tu, kte tgk kerenah sape lebih menguntungkan. :)

final exam?

22 April - Policy Analysis
27 April - Human Resource Management
29 April - Management Information System
2 May - Ethics in Administration
7 May - Quality Management

exam exam exam. pejam celik dah hujung sem. lusa dah start 1st paper, tp, if kira tolak masa itu ini, less than 24 hrs da. mcm xnk tido start mlm ni pon ad. macam xbese kann, bila nk exam, start la mata berjaga lebih dr 30jam, sampai la abes jawab paper, baru balik tido! haihh.

nway, good luck kawan2 uitm! :)

4 comments:

Encik Shino said...

musim exam kah? gudluck!
hehe nak kena reset semua ke?
kan hilang semua :P

Danial Ikhwan Jaafar said...

waaa...
sabar. macam2 kerenah manusia ni eh?
all the best!! ;)

♥♥♥ said...

gud luck deh. huhu kamu sniri tanpa ku di sisi tatkala ini. (hahaha tbe2 mrapu. meluahkn prasaan RNDUkn saat itu)

nj said...

fatin...
all the best!...